Nieuwbouw

Nieuwbouw

NIEUWBOUW

In het geval van plannen voor nieuwbouw wilt u het nieuwbouwproject laten uitvoeren door een professioneel bouwbedrijf. De kennis en ervaring van een betrouwbaar bouwbedrijf waar u op kunt bouwen en belangrijker nog wat u kunt vertrouwen! U wenst een persoonlijke behandeling en waar de nieuwbouw wordt uitgevoerd naar uw wensen! Bouwbedrijf B. van Rooij Bouwservice levert kwaliteit!

 

Nieuwbouw proces

B. van Rooij Bouwservice is uw partner bij nieuwbouw. Onze jarenlange ervaring in nieuwbouw biedt u de kans om uw nieuwbouwproject perfect te laten begeleiden vanaf de ontwikkeling van de tekeningen en het aanvragen van vergunning tot en met de oplevering van uw huis. B. van Rooij Bouwservice neemt uw zorgen uit handen bij het bouwen van uw huis of bedrijfspand en zorgt ervoor dat uw nieuwbouwproject wordt opgeleverd zoals u het verwacht, dit houdt ook in dat wij de bouwplaats schoon opleveren!

 

B. van Rooij Bouwservice Nieuwbouw

Wanneer u voor ons als aannemer kiest voor uw nieuwbouwproject kiest u voor:

 

  • Jarenlange ervaring met nieuwbouw
  • Begeleiding in alle stadia van nieuwbouw
  • Duurzame nieuwbouw
  • Kwaliteitsbouw
  • Oplevering conform uw wensen

Voor een geheel vrijblijvende offerte of afspraak belt u ons 06 233 111 41 of stuurt u ons een mail info@bvanrooijbouwservice.nl of vul het contactformulier in.

PROJECTEN

Een greep uit onze nieuwbouw projecten

NIEUWS

Hi, How Can We Help You?